22 Aralık 2011 Perşembe

Ajandamız Yeniyıla Hazır...

Yeni yıla doğru geri sayımda son 10 günün içindeyiz. Herkes yoğun bir hazırlık peşinde... Tabi ki ben de... Yılın son misafirlerini ağırlayacağız, yılbaşı kıyafetlerini aldık, yılbaşı menüsü hazır, sofranın detaylarını organize ediyorum. Hediyelerin bazılarını alacağız, bazılarını yapacağız. Neyse ki bir kısmı hazır. Oturma düzeni kartlarını son güne bırakmamalıyım. Hediye paketlerinin üzerine takacağım süslü etiketleri de... Kırmızı iç çamaşırlarını unutmamalıyım :) derken listem uzadıkça uzuyor. Ben en iyisi yapacaklarımı değil yaptıklarımı anlatayım.
Serotonin'de perşembeler çok keyifli geçiyor. 3 hafta bitti bile. Önce çam ağacımızın süslerini yaptık. Şimdi de ajandamızı hazırladık.
Ayşe Hanım bu yılki yılbaşı hediyelerini Scrapbooking derslerimizde öğrendiği tekniklerle kendi yapacakmış. Hem de tam 10 tane... Kolay gelsin Ayşe Hanım!

Serotonin'de ortam süper... Geniş bir masa, rahat sandalyeler, her detayı görmenizi sağlayan harika bir aydınlatma, etrafınızı saran tropik bitkiler, ara sıra kulağınıza gelen yüreğinizi ısıtan tango müziği, bir fincan 5 çayı, sohbet, yaratıcılık... eh daha ne olsun?! Serotonin (mutluluk hormonu) böyle salgılanıyor işte :)

Ocak ayında sizleri de bekliyoruz. Katılmak isteyipte aralık ayında gelemeyenler ocakta da bize katılabilirler. Sevgilerimle...

Hiç yorum yok: